Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Αγορά Γυαλιών Ηλίου! Ποια Γυαλιά Μου Ταιριάζουν; Ποια Γυαλιά Μου Πάνε;

Ποια γυαλιά μου ταιριάζουν; Ποιά Γυαλιά Μου Πάνε;

Σίγουρα είναι η ερώτηση που σου έρχεται αυτόματα στο μυαλό πριν αρχίσεις να κάνεις την έρευνα σου για να βρεις τα νέα σου γυαλιά ηλίου. Ας σε βοηθήσουμε να κάνεις την αγορά σου και να επιλέξεις τα σωστά γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο δικό σου σχήμα προσώπου.

Σου έχει τύχη να βρίσκεσαι σε κατάστημα οπτικών και να δοκιμάζεις όλα εκείνα τα γυαλιά ηλίου και να βάζεις το ένα μετά το άλλο τύπους γυαλιών ηλίου αλλά χωρίς να ξέρεις ότι όντως ταιριάζουν στο σχήμα του προσώπου σου.

Εκεί αρχίζεις και ρωτάς την βοήθεια του κοινού, που είναι η κολλητή σου την οποία που έχεις πάρει μαζί για τα ψώνια ή ο κολλητός σου, ή μετά αρχίζεις να ρωτάς την γνώμη της/του υπαλλήλου του καταστήματος οπτικών.

Αρχίζουν βέβαια να σου λένε την γνώμη τους και αντί να σε βοηθήσουν σε κάνουν πιο δύσκολα να κάνεις την σωστή επιλογή γυαλιών ηλίου που ταιριάζει στο δικό σου σχήμα προσώπου.

Εδώ σε αυτόν τον οδηγό αγοράς θα βρείς ποια γυαλιά ηλίου μου ταιριάζουν και ποια γυαλιά μου πάνε έστι ώστε να λύσεις τις απορίες σου αλλά και να κάνεις σωστά την αγορά σου.

Υπάρχουν 6 Είδη Προσώπου

Στρογγυλό

Το στρογγυλό πρόσωπο έχει καμπύλες. Τα σωστά γυαλιά ηλίου για στρογγυλό πρόσωπο δεν θα πρέπει να έχουν τελείως κυκλικά ενώ θα πρέπει να τονίζουν τις αιχμηρές με γωνίες γραμμές και θα σε βοηθήσουν να μακρύνεις το πρόσωπό σου και να το κάνεις να φαίνεται πιο λεπτό και πιο έντονο. Ο σωστός τύπος γυαλιών ηλίου για σένα που έχεις στρογγυλό πρόσωπό είναι τα ορθογώνια και τετράγωνα γυαλιά ηλίου.

Τετράγωνο

To τετράγωνο πρόσωπο έχει ίδιο μήκος και πλάτος. Αν έχεις αυτό το πρόσωπο θα πρέπει να επιλέξεις ένα πλαίσιο με στρογγυλά ή με οβάλ σχήμα φακούς γυαλιών. Κατάλληλος τύπος γυαλιών ηλίου για το τετράγωνο πρόσωπο είναι, αεροπορικού τύπου, πεταλούδα, στρογγυλά ή οποιοδήποτε άλλο στυλ που ευνοεί τις οβάλ και τις κυκλικές καμπύλες.

Οβάλ

Το Οβάλ πρόσωπο έχει στρογγυλεμένα χαρακτηριστικά. Απλά πρόσεξε μην πάρεις πολύ μεγάλα πλαίσια φακών για τον λόγο πως αποκλείουν αυτά τα αρκετά συμμετρικά χαρακτηριστικά. Επιλέξτε γυαλιά ηλίου που καλύπτουν το πρόσωπο από τα φρύδια έως τα ζυγωματικά.

Στενόμακρο

Το στενόμακρο πρόσωπο, μακρύ και στενό με λίγες γωνίες. Το κατάλληλο είναι το vintage στυλ και τετράγωνα γυαλιά ηλίου.

Διαμάντι

Τα πρόσωπο σε σχήμα διαμάντι έχει στενή σιαγόνα και μέτωπο. Θα πρέπει να χρησιμοποιούν πλαίσια με απαλές καμπύλες και να μην είναι ευρύτερα από τα ζυγωματικά. Στο πρόσωπο διαμάντι ταιριάζουν τα “Semi Rimless” γυαλιά ηλίου.

Καρδία

Τα πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς, μερικές φορές αποκαλούμενα τρίγωνα. Γυαλιά ηλίου σε στυλ cat-eye ή τα γυαλιά που διαθέτουν στρογγυλεμένες άκρες είναι ιδανικά για εσένα. Σε εσένα πάει επίσης σχήμα πεταλούδα ή aviator.

Πως Θα Βρω Το Δικό Μου Σχήμα Προσώπου;

Ακολούθησε τα 3 παρακάτω βήματα ώστε να βρεις το δικό σου σχήμα προσώπου, απλά θα χρειαστείς το κινητό σου :

Βήμα 1:

Μάζεψε τα μαλλιά σου έτσι ώστε να μην καλύπτουν το πρόσωπο σου και βγάλε μια selfie.

Βήμα 2:

Πάρε ένα άσπρο χαρτί και τοποθέτησε το πάνω στην οθόνη του κινητού σου, πρόσεχε να είναι η φωτογραφία σου από κάτω. Με ένα μολύβι κάνε μικρές γραμμές γραμμές στο περίγραμμα του προσώπου σου και δες με ποιο σχήμα ταιριάζει περισσότερο, με Στρογγυλό, Τετράγωνο, Οβάλ, Στενόμακρο, Διαμάντι ή Καρδιά.

Να θυμάσαι πως το οβάλ πρόσωπο είναι ψηλότερο παρά πλατύτερο, ενώ το στρογγυλό πρόσωπο μοιάζει περισσότερο με έναν κύκλο. Αν το μέτωπο σου πλατύτερο από το σαγόνι σου μάλλον έχεις πρόσωπο καρδιά. Το τετράγωνο πρόσωπο έχει ευρείες γωνίες.

Πιστεύουμε να σε βοηθήσει να βρεις τα γυαλιά ηλίου που ταιριάζουν στο πρόσωπό σου!

Όλες οι ευκαιρίες και καταστήματα σε οπτικά.


Τελευταία ενημέρωση 23/05/2023 στις 12:44πμ

Σχετικά: Sotos Panagopoulos

Ο Sotos είναι ο ιδρυτής του kouponia365, μιας πλατφόρμας που συγκεντρώνει εκπτωτικά κουπόνια με εκπτωτικούς κωδικούς, προσφορές, εκπτώσεις κτλ. Σκοπός της είναι να βοηθά για αγορές με όφελος. Εκτός από την αγάπη του για το ίντερνετ και το μάρκετινγκ του αρέσει η γυμναστική, το τρέξιμο και το καλό φαγητό.

Twitter

Αφήστε μια απάντηση