Δημοσιεύθηκε την Σχολιάστε

Εκπτώσεις 2022: Πότε Αρχίζουν;

Εκπτώσεις 2020 Πότε Αρχίζουν

Εκπτώσεις 2022 – Πότε Ξεκινούν; Που τις βρίσκουμε; Πόσο διαρκούν;

Ψάχνεις για το “Εκπτώσεις 2022 Πότε Αρχίζουν”;

Όλες αυτές τις απορίες σου θα τις λύσουμε παρακάτω!

Οι εκπτώσεις υπάρχουν κάθε χρόνο σε φυσικά καταστήματα αλλά και στα συνεργαζόμενα online καταστήματα (e-shops και επιχειρήσεις) και χωρίζονται σε περιόδους, ημέρες εκπτώσεων. Ας δούμε αναλυτικά παρακάτω την κάθε περίοδο εκπτώσεων και προσφορών και πως θα επωφεληθείς ώστε να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου με κουπόνια προσφορών που θα βρεις μέσα στο kouponia365.

εκπτωσεις 2018

Δες Όλα Τα Ενεργά Κουπόνια & Τις Προσφορές

Ενδιάμεσες Φθινοπωρινές Εκπτώσεις 2022

Οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις ξεκινούν 01 Νοεμβρίου 2022 και τελειώνουν 15 Νοεμβρίου 2022.

Επωφελήσου με τις ενδιάμεσες εκπτώσεις 2022 και βρες εκπτώσεις σε ρούχα, εκπτώσεις σε παπούτσια, εκπτώσεις σε αξεσουάρ. Προϊόντα για την γυναίκα και τον άνδρα με χαμηλότερη τιμή και με έκπτωση που φτάνει έως και -60%. Από αγαπημένα ηλεκτρονικά καταστήματα.

Οι χαμηλές τιμές όμως δεν τελειώνουν εδώ. Στην κατηγορία με προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας βρίσκεις εκπτώσεις σε κινητά και αξεσουάρ κινητών, smartphones, τηλεοράσεις, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, tablet καθως και εκπτώσεις σε ηλεκτρικές συσκευές.

Mid Season Sale εκπτώσεις σε καλλυντικά με προϊόντα όπως μακιγιάζ, αρώματα και αλλα. Κάνε τις αγορές σου στην περίοδο των εκπτώσεων και αγόρασε με χαμηλότερη τιμή.


Black Friday 2022

Οι εκπτώσεις για την Black Friday ξεκινούν στις 25 Νοεμβρίου 2022.


Cyber Monday 2022

Οι εκπτώσεις για την Cyber Monday ξεκινούν 29 Νοεμβρίου 2022.

Όλα Τα Ενεργά Κουπόνια & Οι Προσφορές


Ημέρα Αγίου Βαλεντίνου 2022

Οι Εκπτώσεις και οι προσφορές για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ξεκινούν στις 14 Φεβρουαρίου 2022 και θα διαρκέσουν μια ολόκληρη μέρα. Βρείτε στους οδηγούς αγορών και ιδέες για δώρα Αγίου Βαλεντίνου.

Όλα Τα Ενεργά Κουπόνια & Οι Προσφορές


Χειμερινές Εκπτώσεις 2022

Οι Χειμερινές Εκπτώσεις 2022 ξεκινούν 10 Ιανουαρίου και διαρκούν έως 28 Φεβρουαρίου.

Τι Αγοράζουν Οι Έλληνες Στις Χειμερινές Εκπτώσεις; Ποιες Κατηγορίες Προϊόντων, Τι Ποσοστά;

Ας δούμε παρακάτω στην εικόνα (infographic) αναλυτικά τι αγοράζει το Ελληνικό καταναλωτικό κοινό την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων του 2019.

Τι Αγοράζουν Οι Έλληνες Στις Χειμερινές Εκπτώσεις - Infographic created by kouponia365.gr
Τι Αγοράζουν Οι Έλληνες Στις Χειμερινές Εκπτώσεις – Infographic created by kouponia365.gr | Σημείωση: Στατιστικά μέσω Google Analytics Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την παραπάνω εικόνα καθώς κείμενο από το άρθρο  με την προϋπόθεση τοποθέτησης ενεργού συνδέσμου πίσω στο kouponia365.gr

Online Super Market

Αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από ηλεκτρονικά super market με ποσοστό 32,1%. Το ποσοστό είναι το μεγαλύτερο λόγο της ευρείας κατανάλωσης σε προϊόντα καθημερινής ζήτησης, όπως βέβαια και όλο τον χρόνο. Δεν μας ξαφνιάζει διότι η ζήτηση αυτών των προϊόντων είναι μεγάλη και σε καθημερινή βάση.

Παπούτσια Προσφορές

Αγορές σε παπούτσια και γενικά προϊόντα υπόδησης βρίσκεται στην δεύτερη θέση με ποσοστό 21,8%.

Προϊόντα Τεχνολογίας

Προϊόντα τεχνολογίας στην τρίτη θέση που αναζητούν οι καταναλωτές με ποσοστό 7,9% και αφορά προϊόντα που σχετίζονται με την τεχνολογία, κινητά, τηλεοράσεις, υπολογιστές κτλ.

Αεροπορικά Εισιτήρια Προσφορές

Ευκαιρίες σε χαμηλές τιμές για αεροπορικά εισιτήρια και προσφορές αεροπορικών εισιτηρίων σε ποσοστό 6,7%.

Ρούχα Εκπτώσεις

Αγορές σε ρούχα κυρίως χειμερινά με ποσοστό 6,7% .

Σπίτι – Λευκά Είδη

Χειμερινές εκπτώσεις σε προϊόντα για το σπίτι και τον εξωτερικό χώρο καθώς και λευκά είδη για τον εσωτερικό χώρο με ποσοστό 3,1%.

Ανά Φύλο

Βάσει του φύλου παρατηρούμε πως το 59,5% για το γυναικείο φύλο έναντι 40,5% για το ανδρικό φύλο προτιμά να κάνει τις αγορές του την περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων.

Όλα Τα Ενεργά Κουπόνια & Οι Προσφορές


Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2022 – E-commerce Week

Η εβδομάδα ηλεκτρονικού εμπορίου αφορά τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A.)

Η διάρκεια της e-commerce Week είναι 4 έως 10 Απριλιου 2022.


Ενδιάμεσες Εκπτώσεις Άνοιξη 2022 – Mid Season Sale

Εκπτώσεις 2022 άνοιξη Mid Season Sale, η διάρκεια των ενδιάμεσων εκπτώσεων – ανοιξιάτικες εκπτώσεις 2022 άνοιξη είναι από 3η Μαΐου έως 15 Μαΐου 2022.

Όλα Τα Ενεργά Κουπόνια & Οι Προσφορές


Καλοκαιρινές Εκπτώσεις 2022

Οι καλοκαιρινές εκπτώσεις 2022 ξεκινούν την δεύτερη Δευτέρα του Ιουλίου δηλαδή την Δευτέρα 11 Ιουλίου και τελειώνουν έως τέλη Αυγούστου και συγκεκριμένα την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

Η πρώτη Κυριακή 17-07-2022 της περιόδου των Καλοκαιρινών Εκπτώσεων τα καταστήματα είναι ανοιχτά.

Στις καλοκαιρινές περιόδους εκπτώσεων υπάρχουν οι παρακάτω κατηγορίες:

Προσφορές ρούχα, προσφορές παπούτσια, προσφορές καλλυντικά.

Αν ψάχνεις ξενοδοχείο για τις διακοπες σου δες τις Προσφορές Διακοπών 2022.

Να ξέρεις πως μπορείς να βρεις και άλλες περιόδους εκπτώσεων όπως Cyber Monday, Black Friday!


Συμπέρασμα

Όταν σε ρωτούν από εδώ και πέρα, πχ οι εκπτώσεις 2022 πότε αρχίζουν; Το δεκαήμερο εκπτώσεων 2022 πότε είναι; Εσύ θα γνωρίζεις, γιατι θα σε ενημερώνουμε και θα κάνεις τις αγορές σου με χαμηλότερη τιμή με τις εκπτώσεις.

Να θυμάσαι πως εδώ στο kouponia365 σε ενημερώνουμε για τις περιόδους των εκπτώσεων και τις προσφορές από τα καλύτερα και online καταστήματα στην Ελλάδα και τις παρουσιάζουμε σε μια σελίδα!

Πλέον δεν χρειάζεται να επισκέπτεσαι ένα, ένα όλα τα καταστήματα ώστε να ενημερώνεσαι για τις προσφορές και τις εκπτώσεις τους.

Μπορείς να κάνεις δωρεάν εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο που υπάρχει στις σελίδες των καταστημάτων – επιχειρήσεων εδώ στο kouponia365 και θα λάβεις στο e-mail σου μόνο για τις προσφορές – εκπτώσεις για το κατάστημα – επιχείρηση που έχεις επιλέξει.

Να θυμάσαι πως πλέον δεν βρίσκεις χαμηλές τιμές μόνο την περίοδο των εκπτώσεων αλλά μπορείς να εξοικονομήσεις χρήματα και να δαπανήσεις λιγότερα στις αγορές σου και τις 365 ημέρες του χρόνου χάρις στο kouponia365!

Έλεγξε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και σίγουρα θα βρεις κάποιο αγαπημένο στο κατάστημα μέσα σε αυτά και έτσι θα έχεις την ευκαιρία να επωφεληθείς με κουπόνια προσφορών σε αυτά.

Βρες χαμηλές τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες.

Όλα Τα Κουπόνια & Προσφορές

Τελευταία ενημέρωση 12/07/2022 στις 05:16μμ

Σχετικά: Sotos Panagopoulos

Εκπτώσεις 2022: Πότε Αρχίζουν;Ο Sotos είναι ο ιδρυτής του kouponia365, μιας πλατφόρμας που συγκεντρώνει εκπτωτικά κουπόνια με εκπτωτικούς κωδικούς, προσφορές, εκπτώσεις κτλ. Σκοπός της είναι να βοηθά για αγορές με όφελος. Εκτός από την αγάπη του για το ίντερνετ και το μάρκετινγκ του αρέσει η γυμναστική, το τρέξιμο και το καλό φαγητό.

Twitter

Αφήστε μια απάντηση