KATELONDON
Μετάβαση Σε KATELONDON
KATELONDON
Cashback
0.8%
0.8%

KATELONDON Κωδικός Έκπτωσης , κωδικός προσφοράς, προσφορές και εκπτώσεις σε περιόδους εκπτώσεων για φθηνότερη αγορά σε KATELONDON. (κατε λονδον)

Κριτικές KATELONDON

Βαθμολογία 0 στα 5 Βασισμένη Σε 0 Κριτικές

Αξιολόγησε το KATELONDON

Τελευταία ενημέρωση 07/10/2022 στις 01:28μμ

KATELONDON

KATELONDON Κωδικός Έκπτωσης - Προσφορές - Εκπτώσεις Δεκέμβριος 2022

KATELONDON εκπτωτικοί κωδικοί για έκπτωση και προσφορές για φθηνότερη αγορά και μόνο ενεργά!

KATELONDON Προσφορές

Περισσότερα... Λιγότερα...

Μια ομάδα σχεδιαστών μόδας με κοινό όραμα να δημιουργήσουμε όχι απλά ένα brand αλλά ένα προορισμό μόδας προσφέροντας έμπνευση προσφέροντας αμέτρητες επιλογές σε γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ από τις τελευταίες τάσεις της μόδας συνδυάζοντας άνεση και στιλ. katelondon.co.uk

Στόχος είναι η συνεχής εξέλιξη, προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές.

Οι συλλογές χωρίζονται σε PREMIUM Collection, Basic Line & Teen Collection με μοναδικά σχέδια που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης γυναίκας και καλύπτοντας την νέα γυναικεία μόδα.

Μάντεψε λοιπόν από που ξεκινάει η ιστορία. Από το Λονδίνο φυσικά! To brand KATE LONDON ιδρύθηκε στο Λονδίνο, εκεί σχεδιάζονται και όλες οι συλλογές του.

Αναπτύσει την εμπορική παρουσία σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης διαθέτει ένα ευρύ και οργανωμένο δίκτυο για την χονδρική πώληση. Χρησιμοποιεί την εμπειρία αυτή να σε κάνει να είσαι κομψή όλο των χρόνο και τις εποχές.

Περήφανοι για τις συνεργασίες και κάθε χρόνο, αναπτύσσει δίκτυο του με ανοιχτό πνεύμα, αυστηρά κριτήρια και ενθουσιασμό για όσα μπορεί να πετύχει.

Η εταιρεία English Stores SA που αντιπροσωπεύει την εταιρεία KATE LONDON UK διατηρεί καθολικά τα δικαιώματα ανάπτυξης για Ελλάδα και Κύπρο.

Το πρώτο κατάστημα λιανικής πώλησης KATE LONDON λειτουργεί από τον Δεκέμβριο του 2018 στην οδό Τσιμισκή 41 στη Θεσσαλονίκη και στόχος είναι εξάπλωση του δικτύου λιανικής σε όλη την Ελλάδα.

Σταθερή πολιτική της εταιρείας μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση διατηρώντας καλές κριτικές, την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία που προσφέρουν τα προϊόντα.

KATELONDON Έκπτωση

Στις περιόδους των εκπτώσεων βρίσκεις πραγματικές ευκαιρίες και στην κατηγορία προσφορές στα KATELONDON ρούχα και παπούτσια για την γυναίκα προϊόντα σε χαμηλότερη τιμή.Συχνές Ερωτήσεις Για KATELONDON Εκπτωτικούς Κωδικούς Και Προσφορές

Πόσο Διαρκούν Οι KATELONDON Προσφορές;
 • Είναι ενεργές για συγκεκριμένη χρονική διάρκεια. Κάθε κωδικός κουπονιού και προσφορά αναγράφει την διάρκεια καθώς και το ποσοστό της έκπτωσης.

Πως Γίνεται Εξοικονόμηση Χρημάτων Στην KATELONDON;
 • Με τα δωρεάν KATELONDON κουπόνια προσφοράς και τις εκπτώσεις που υπάρχουν διαθέσιμες κατα καιρούς σε αυτήν εδώ την σελίδα. Εξοικονόμησε χρημάτα συμπληρώνοντας τον KATELONDON κωδικό κουπονιού στην σελίδα του ταμείου για αγορά με όφελος.

KATELONDON Προσφορά Πως Θα Την Χρησιμοποιήσω;
 • Πατώντας το κουμπί 'Δες Το Στο Κατάστημα' γίνεται ανακατεύθυνση στο συνεργαζόμενο κατάστημα - επιχείρηση για αγορά σε χαμηλότερη τιμή και εξοικονόμηση χρημάτων.

  *Δεν χρειάζεται καμιά άλλη ενέργεια, η έκπτωση - μείωση στην τιμή γίνεται αυτόματα.

KATELONDON Κωδικός Έκπτωσης Πως Γίνεται Η Εφαρμογή Του Και Τι Κερδίζω;
 • Πως μπορώ να γνωρίζω εάν ένας κωδικός κουπονιού είναι έγκυρος; Πως μπορώ να βρω και να χρησιμοποιήσω έναν κωδικό κουπονιού; Ποια είναι η διαδικασία εξαργύρωσης ενός κωδικού κουπονιού;

  Πατώντας το κουμπί 'Ενεργοποίηση Κωδικού' γίνεται μετάβαση στο συνεργαζόμενο κατάστημα επιχείρηση και εμφανίζεται ο κωδικός σε ειδικό πλαίσιο κάτω από το κουμπί.

 • Επιστροφή πίσω στην σελίδα στο kouponia365 όπου αυτόματα εμφανίζεται πλαίσιο με τον προωθητικό κωδικό κάτω από την κουμπί για να πραγματοποιηθεί η αγορά με χαμηλότερη τιμή ή όποιο άλλη ευκαιρία αναγράφεται για το συνεργαζόμενο ηλεκτρονικό κατάστημα - επιχείρηση.

Σημαντικό έιναι πως για να αποκτηθεί η μείωση στην τιμή θα πρέπει να γίνει τοποθέτηση του προωθητικού κωδικού στη σελίδα του ταμείου ή στο καλάθι του συνεργαζόμενου ηλεκτρονικού καταστήματος - επιχείρησης στο σωστό πεδίο όπως εμφανίζεται στην παρακάτω εικόνα.

Εικόνα Παραδείγματος Τοποθέτησης Του KATELONDON Κωδικού Κουπονιού Στο Ειδικό Πεδίο Κωδικός Έκπτωσης

KATELONDON οδηγίες εφαρμογής κωδικού κουπονιού ή εκπτωτικού κωδικού προσφοράς
 • Η μείωση στην τελική τιμή γίνεται μετά την εφαρμογή και ενεργοποίηση του εκπτωτικού κωδικού ή του κωδικού προσφοράς.

Μείωση στην τιμή αμέσως μετά την τοποθέτηση τoυ δωρεάν KATELONDON Κωδικός Έκπτωσης στην KATELONDON.

Πως Μπορώ Να Γνωρίζω Εάν Ένας Κωδικός Κουπονιού Είναι Έγκυρος;

Εδώ σε αυτή την σελίδα υπάρχουν μόνο ενεργοί κωδικοί κουπονιών.

Ποια Είναι Η Διαφορά Μεταξύ Εκπτωτικού Κουπονιού Και Εκπτωτικού Κωδικού;

  Εκπτωτικό κουπόνι είναι η ενέργεια μάρκετινγκ με την οποία δίνεται ένας κωδικός σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή για την απόκτηση μείωσης στην τιμή, δωρεάν μεταφορικών, 1 + 1 δώρο κτλ.

 • Ο κωδικός κουπονιού αφορά συνήθως, μια έκπτωση μείωση στην τιμή, δωρεάν μεταφορικά, δηλαδή κάποια έκπτωση στο τελικό κόστος και χρειάζεται τοποθέτηση του κωδικού στο ειδικό πεδίο στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Συνήθως στην σελίδα καλάθι - ταμείο.

 • Η μόνη διαφορά είναι η στην τοποθέτηση του. Όταν αφορά ηλεκτρονικό κατάστημα, η υπόδειξη του κουπονιού γίνεται με ηλεκτρονική μορφή.

 • Σε φυσικό κατάστημα, η υπόδειξη του κωδικού ή της δωροεπιταγής γίνεται με 2 τρόπους. Σε ηλεκτρονική μορφή με εμφάνιση του στο κινητό ή με την εκτύπωση του σε χαρτί.

Πότε Είναι Οι KATELONDON Εκπτώσεις 2022;

Οι εκπτώσεις και οι ευκαιρίες έχουν συγκεκριμένη διάρκεια. Εδώ σε αυτή την σελίδα καθημερινά ενημερώνουμε για νέες προσφορές και ευκαιρίες του KATELONDON.


Γίνετε ο πρώτος που θα γράψει μια κριτική
Σχόλια Κριτικής