Όροι Χρήσης

Αυτή η πολιτική απορρήτου («Πολιτική») και οι Όροι του δικτυακού τόπου της Υπηρεσίας (από κοινού οι «Όροι») διέπουν το σύνολο της χρήσης του kouponia365.gr και οι υπηρεσίες αυτής της τοποθεσίας (μαζί ο «Ιστότοπος» ή «Υπηρεσίες»). Οι ιδιοκτήτες και συνεργάτες στον ιστότοπο θα πρέπει να αναφέρονται ως «εμείς», «εμάς» ή «μας» στην παρούσα πολιτική. Με τη χρήση της Ιστοσελίδας ή των Υπηρεσιών, και / ή κάνοντας κλικ οπουδήποτε σε αυτό τον ιστότοπο συμφωνήσετε με τους Όρους και αυτή την πολιτική, που θεωρείται ως «χρήστης» για τους σκοπούς της παρούσας πολιτικής. Εσείς και κάθε άλλος χρήστης («εσείς» ή «χρήστης», όπως ισχύει) υπόκεινται στην παρούσα πολιτική. Εσείς και ο κάθε χρήστης μπορείτε να συμφωνείτε με τους όρους χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες. Σε αυτούς τους όρους, η λέξη «ιστoσελίδα» περιλαμβάνει την περιοχή που αναφέρεται παραπάνω, τον ιδιοκτήτη του, τους συνεργάτες, τους προμηθευτές, τους δικαιοπάροχους και τα λοιπά συνδεδεμένα μέρη.

Παρέχουμε αυτή τη δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων για να εξηγήσουμε τις διαδικτυακές πρακτικές πληροφοριών μας, έτσι ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε εάν και πώς να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες.

Ενδέχεται να δώσουμε τις πληροφορίες σας όταν κρίνουμε σκόπιμο ότι συμμορφώνονται με τη Ελληνική νομοθεσία, την επιβολή πολιτικών της ιστοσελίδας μας, ή για να προστατευτεί το δικό μας καλό ή των άλλων, την περιουσία, ή την ασφάλεια.

Αυτή η πολιτική προστασία προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για πληροφορίες που συλλέγονται μέσω της ιστοσελίδας μας και όχι για τις πληροφορίες που συλλέγονται εκτός σύνδεσης.

Η χρήση της σελίδας απευθύνεται σε άτομα ηλικίας άνω των 18 χρονών. Δεν προορίζεται για ανήλικους. Ο ιστότοπος δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε χρήση από χρήστη, χρήστες που δεν πληρούν της δυνατότητες. Αν λάβουμε πραγματική γνώση πως έχουμε συλλέξει πληροφορίες από ανήλικους χρήστες χωρίς την ρητή συγκατάθεση των ενηλίκων που ασκούν την επιμέλεια τους, και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την προστασία των ανηλίκων, θα διαγράψουμε τις πληροφορίες από τους διακομιστές μας. Αποτελεί παραβίαση των Όρων χρήσης μας για τα ανήλικα άτομα να χρησιμοποιούν το παρών ιστότοπο.

Συνεχίζοντας να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας , συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τους όρους και τις προϋποθέσεις. Αν δεν συμφωνείτε με τους όρους, παρακαλούμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο και μεταβείτε εδώ.

Αποποίηση ευθυνών

Ο ιστότοπος δεν έχει καμία υποχρέωση ούτε φέρει καμιά ευθύνη ούτε για τυχόν αποζημίωση για τήρηση σωστών τιμών και την αποστολή προϊόντων που θα προκύψει μέσω των τρίτων ιστότοπων. Ευθύνη έχουν τα εκάστοτε e-shops – ιστότοπο, του εκάστοτε προϊόντος, ούτε σε καμία περίπτωση για τυχόν ζημίες, δαπάνες, έξοδα, μη καταβολή, ακύρωση διαδικασίας, σχετικά με τα προϊόντα του εκάστοτε e-shop-ιστότοπου.

Πολιτική Απορρήτου και Προσωπικά Δεδομένα
Για τη διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων, καθώς επίσης και για πληροφορίες σχετικά με την Πολιτική απορρήτου μας, παρακαλούμε μεταφερθείτε εδώ.

Εγγραφή Χρήστη – Επισκέπτης

Κατά την εγγραφή χρήστη στον ιστότοπο μας τόπο ζητείται από τον χρήστη να τοποθετήσει το όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση (email) και τον κωδικό εισόδου του.

Ο επισκέπτης / χρήστης του ιστότοπου οφείλει αφενός μεν να συμμορφώνεται με τους κανόνες και τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του Δικτυακού μας τόπου. Επίσης, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια, ευγενικά και διακριτικά κατά την διάρκεια επίσκεψής του και χρήσης του Δικτυακού μας τόπου, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων που αντίκεινται στον Κώδικα Συμπεριφοράς Χρηστών INTERNET. Οποιαδήποτε ζημιά προκληθεί στο Δικτυακό μας τόπο ή στο Δίκτυο γενικότερα απορρέουσα από την κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών από τον χρήστη / επισκέπτη ανάγεται στη σφαίρα της αποκλειστικής του ευθύνης.

Αναγνωρίζετε ότι αν θέλετε να προστατεύσετε τις αλληλεπιδράσεις σας στην ιστοσελίδα, είναι δική σας ευθύνη και να χρησιμοποιείται μια ασφαλή κρυπτογραφημένη σύνδεση, εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, ή άλλα κατάλληλα μέτρα προστασίας.

O χρήστης είναι υπεύθυνος για την σωστή και αληθή τοποθέτηση των σωστών στοιχείων του. Είστε υπεύθυνοι για την προστασία του ονόματος χρήστη σας και τον κωδικό πρόσβασης σας  και συμφωνείτε να μην το ανακαλύψετε σε οποιονδήποτε τρίτο. Να αλλάζεται τον κωδικό πρόσβασης ανά 6 μήνες και να χρησιμοποιείται δυνατό συνθηματικό εισόδου. Σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε ένα συνθηματικό εισόδου που περιέχει πάνω από οκτώ χαρακτήρες. Η Ιστοσελίδα διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει έναν λογαριασμό χρήστη ανά πάσα στιγμή. Ομοίως, εάν η Ιστοσελίδα ζητά ή επιτρέπει σε ένα χρήστη να δημιουργήσει ένα avatar ή να φορτώσετε μια εικόνα, ο χρήστης συμφωνεί να μην χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε εικόνα που υποδύεται κάποιο άλλο πρόσωπο ή οντότητα, ή ότι είναι κατά κάποιον τρόπο μπορεί να προκαλέσει σύγχυση μεταξύ άλλου προσώπου ή οντότητας.

Χρήστης που δεν έχει συνδεθεί στον λογαριασμό του για το χρονικό διάστημα των 12 μηνών θα διαγράφεται αυτόματα.

Ενημερωτικό Δελτίο

Για την αποστολή ενημερωτικού δελτίου και μάρκετινγκ ο χρήστης τοποθετεί την ηλεκτρονική διεύθυνση του και το όνομα του στα αντίστοιχα πεδία. Ο χρήστης / επισκέπτης μπορεί να κάνει απεγγραφή με τον ειδικό σύνδεσμο στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του δεν θα χρησιμοποιηθεί πότε για spam από τον ιστότοπο.

Καταχώρηση Κουπονιού

Ο επισκέπτης – χρήστης του ιστότοπου μπορεί να ενημέρωση την κοινότητα μέσω της φόρμας καταχώρησης κουπονιού για άλλες προσφορές που ενδεχομένων να υπάρχουν σε τρίτους ιστότοπους. Ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για την ακεραιότητα και ακρίβεια των στοιχείων αυτόν καθώς και τον συνδέσμων που αφορούν τρίτους ιστότοπους και την μεταξύ τους σχέση που ενδέχεται να προκύψει. Ο ιστότοπος ενδέχεται να απόρριψή την καταχώρηση αν τα στοιχεία είναι ελλειπής η ημιτελείς.

Κουπόνια – Προσφορές

Ο ιστότοπος δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες ή διαφορές στην τιμή η στις λεπτομέρειες της υπηρεσίας ή στο προϊόν που επισκέπτεται ο χρήστης – επισκέπτης. Ευθύνη και την έκδοση για το εκάστοτε κουπόνι, προσφορά έχει το κατάστημα που το εκδίδει και δίνει την δυνατότητα στον χρήστη – επισκέπτη να το εφαρμόσει, χρησιμοποιήσει στο κατάστημα του.

Υπερσυνδέσμοι (hyper links).

Ο ιστότοπος δεν φέρει καμιά ευθύνη για τους υπερσυνδέσμους που οδηγούν σε εξωτερικές σελίδες. Ο ιστότοπος δεν ελέγχει την διαθεσιμότητα το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, την ποιότητα και την πληρότητα των υπηρεσιών άλλων web sites και σελίδων στα οποία παραπέμπει μέσω «δεσμών», hyperlinks ή διαφημιστικών banners. Το kouponia365.gr δεν πρέπει να θεωρηθεί ότι υιοθετεί ή αποδέχεται το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες των άλλων web sites και των σελίδων στα οποία παραπέμπει ή ότι συνδέεται με αυτά κατά οποιονδήποτε τρόπο.

Σας συνιστούμε να διαβάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις και τις πολιτικές απορρήτου των οποιοδήποτε ιστοσελίδων ή υπηρεσιών τρίτων που επισκέπτεστε.

Αξιολόγηση Καταστημάτων Προσφορών

Ο χρήστης του ιστότοπου για να έχει την δυνατότητα να αφήσει το σχόλιο αξιολόγησης του θα πρέπει να επιβεβαιώσει όντως την αγορά στο συγκεκριμένο κατάστημα με κάποιο αποδεικτικό αγοράς πριν εμφανιστεί το σχόλιο του. Σε περίπτωση αρνητικού σχόλιου θα ενημερώνεται το εκάστοτε κατάστημα για τυχόν απάντηση προς τον χρήστη σε εύλογο χρονικό διάστημα μερικών ημερών πριν εμφανιστεί το σχόλιο του χρήστη και η απάντηση του καταστήματος. Για να εξασφαλίσουμε το ότι ο χρήστης όντως πραγματοποίησε την αγορά του στο συνεργαζόμενο κατάστημα εκτός από την έγκυρη καταγραφή του κλικ του στον εξωτερικό σύνδεσμο ενδέχεται και την διαδικασία επιβεβαίωσης θα πρέπει να μας ανεβάσει την απόδειξη. Υβριστικά σχόλια δεν θα γίνονται δεκτά καθώς και σχόλια με αναφορές σε ονόματα τρίτον ή ακατάλληλη και άσεμνη φρασεολογία.

Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από τον ιστότοπο τα σχόλια του χρήστη. Αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους αντιλήψεις, γεννούν γι αυτούς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την αποκλειστική ευθύνη φέρουν αυτοί που κάθε φορά τις διατυπώνουν. Ενδεχόμενη παράβαση των παραπάνω όρων δίνει στο ιστότοπο τη δυνατότητα να αποκλείσει κάποιον χρήστη από τη συγκεκριμένη υπηρεσία η και να διαγράψει το σχόλιο του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή προειδοποίηση.

Σχόλια

Ο χρήστης του ιστότοπου μπορεί να αφήσει το σχόλιο του. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι υιοθετούνται από τον ιστότοπο. Αποτελούν αποκλειστικά προσωπικές τους αντιλήψεις, γεννούν γι αυτούς δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας και την αποκλειστική ευθύνη φέρουν αυτοί που κάθε φορά τις διατυπώνουν. Ενδεχόμενη παράβαση των παραπάνω όρων δίνει στο ιστότοπο τη δυνατότητα να αποκλείσει κάποιον χρήστη – επισκέπτη από τη συγκεκριμένη υπηρεσία η και να διαγράψει το σχόλιο του χωρίς προηγούμενη ενημέρωση ή προειδοποίηση.

Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας

Το σύνολο του περιεχομένου του Ιστότοπου (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά: κείμενα, γραφικά, φωτογραφίες, ψηφιακά φωνογραφήματα, προγράμματα, πηγαίος κώδικας, άρθρα, πληροφορίες, δεδομένα, σχεδιαγράμματα, απεικονίσεις, εμπορικά σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, ονόματα, λογότυπα, ονομασίες προϊόντων, ονόματα εταιρειών κλπ.), αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας που ανήκει αποκλειστικά στο kouponia365.gr ή στους προμηθευτές του περιεχομένου της και διέπεται από τις εκάστοτε ισχύουσες εθνικές, κοινοτικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, διατίθεται δε στους χρήστες της αυστηρά για προσωπική (μη εμπορική ή κερδοσκοπική) χρήση.
Απαγορεύεται ρητά οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, μεταφορά, αποθήκευση, μεταποίηση, αναδημοσίευση, μετάδοση, διανομή, πώληση, έκδοση, εκτέλεση, φόρτωση (κατέβασμα – download), μετάφραση, τροποποίηση με οποιονδήποτε τρόπο, ανακοίνωση, διάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου του Ιστότοπου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς, τμηματικά ή περιληπτικά χωρίς τη ρητή προηγούμενη έγγραφη συναίνεση του kouponia365.gr. Το kouponia365.gr επιφυλάσσεται έναντι πάντων για κάθε νόμιμο ή/και συμβατικό δικαίωμά του.
Όλα τα άλλα εμπορικά σήματα, διακριτικά, ονομασίες προϊόντων, ονόματα εταιρειών, γραφικά και λογότυπα που αποτελούν κατοχυρωμένα σήματα και προϊόντα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων και τυχόν εμφανίζονται στην Ιστοσελίδα, ανήκουν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους, εμπίπτουν στη δική τους σφαίρα ευθύνης και η εμφάνισή τους στον Ιστότοπο δεν αποτελεί και δε θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως μεταβίβασή ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Cookies
Το kouponia365.gr έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί Cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών της ιστοσελίδας.
Αναλυτικά για την λειτουργία των cookies μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες Όροι Χρήσης θα διέπονται και θα ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η σύγκρουση των διατάξεων του νόμου.
Η αποτυχία μας να επιβάλλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξης αυτών των Όρων δεν θα πρέπει να θεωρηθεί ως παραίτηση από τα δικαιώματα αυτά. Εάν οποιαδήποτε διάταξη αυτών των Όρων κριθεί άκυρη ή ανεφάρμοστη με απόφαση δικαστηρίου, οι υπόλοιπες διατάξεις των παρόντων Όρων θα παραμένουν σε ισχύ. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ μας σχετικά με την υπηρεσία μας, και αντικαθιστούν οποιεσδήποτε προηγούμενες συμφωνίες μπορεί να έχουμε μεταξύ μας σχέση με την ιστοσελίδα.

Αλλαγές
Διατηρούμε το δικαίωμα, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να τροποποιήσουμε ή να αντικαταστήσουμε τους παρόντες Όρους οποιαδήποτε στιγμή.  Τι αποτελεί μια ουσιαστική αλλαγή θα καθορίζεται κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια.

Συνεχίζοντας να έχετε πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο μας αφού οι εν λόγω αναθεωρήσεις τεθούν σε ισχύ, συμφωνείτε και δεσμεύεστε από τους αναθεωρημένους όρους. Αν δεν συμφωνείτε με τους νέους όρους, παρακαλούμε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο.

Τερματισμός
Μπορούμε να τερματίσουμε ή να αναστείλουμε την πρόσβαση στον ιστότοπο μας αμέσως, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση ή υποχρέωση, για οποιονδήποτε λόγο.

Με την χρήση της υπηρεσίας αποδέχεστε αυτόματα όλα τα παραπάνω.